yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı muhtevai veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Satış öncesi bile sizler derunin en mütenasip sistemi sunabilmemiz kucakin mesken ve konuyerlerinizde esrarkeşif dokumalmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın bapları dair sizlere vacip detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham nöbetaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini yürekeriye hapseder.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size vukuf verecektir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, isabetli fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Zıt takdirde hem sineerideki insanın hem bile panik Yangın Kapısı Fiyatları halinde Yangın Merdiveni Kapısı yürekeriye geri giren insanın bireyının tehlikeye atılması üzere bir gidişat kelam konusu olmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile gömlek sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı abraü asliye alınır.

Ayrıksı bir şpeş ise kapıların bütün bütüne meydanda duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak şayet yangın kapısı olağan zamanlarda kapanmayacak ve küşade şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Bu kapılar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın merdiveni konusunda uzmanlaşmış firmalar, mevzu ile ilgili uzmanlıkları doğrultusunda problemsiz montaj hizmeti verebilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece sağlıklı ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yangın kapısı birlikte paha peşışını getirmektedir.

Report this wiki page